De badjas

van: Nick Hall

Als de liefde is afgekoeld, moet ze weer opgewarmd worden

Meg is een zelfstandige vrouw die na jaren in een sleur te hebben geleefd heeft besloten opnieuw te beginnen. Daarvoor heeft ze haar overspelige man Tom aan de kant gezet en is verhuisd. Dat wil zeggen, naar een appartement recht tegenover dat van haar ex-man.

Tenminste, eigenlijk is het nog niet eens haar ex-man, want de papieren moeten nog getekend worden. Maar dat weerhoudt Meg er niet van om alvast een afspraakje te maken met een leuke man genaamd Roger. Althans, ze denkt dat het een leuke man is, want ze heeft hem nog nooit eerder ontmoet.

Ondertussen moet ook het appartement nog worden ingericht, maar gelukkig krijgt ze daarbij hulp van klusjesman Gordon, die graag een handje toesteekt. Maar is deze Gordon, die om onduidelijke redenen in een Jaguar rijdt, eigenlijk wel zo betrouwbaar, of is hij toch niet helemaal wie hij zegt te zijn?

Te midden van al deze onzekerheid zwerft er ook nog een badjas met een gat onder de arm rond, die er toe leidt dat de hoofdrolspelers van deze geestige heksenketel uiteindelijk meer tijd met elkaar moeten doorbrengen dan ze zelf hadden gewild, en dat oude, uitgedoofde gevoelens weer in volle sterkte oplaaien. Laat u zich daarom meevoeren in een verhaal over verwarring en liefde, waarin iedereen zegt wat ‘ie denkt, maar niemand zegt wat ‘ie voelt.

Regie: Marco Gorter

Rolverdeling:
Gordon – Janno van de Meent
Tom Owens – Raymond Schouten
Meg Owens – Jacqueline Schouten
Roger Egan – Ronald van Nieuwenhuizen

Première
Vrijdag 29 januari 2010 in het Globe CKC in Hilversum.
Zaterdag 30 januari 2010 in het Globe CKC in Hilversum.

Deel dit bericht
Scroll naar boven