Gouwe handjes

In Gouwe handjes gaat het over Louis, gepensioneerde zakenman die alles wat hij aanraakte in het zakenleven veranderde in goud. Louis is ten einde raad als zijn 2de vrouw Emma, waar hij intens gelukkig mee is, plotseling sterft door ziekte.

Aan haar sterfbed moet hij Emma beloven na haar dood weer gelukkig te worden. Het blijkt een belofte waar hij niet onderuit kan komen wanneer op een dag een mooie dame plotseling aanbelt en Louis weer helemaal opbloeit. Zijn dochter Alice, schoonzus Charlotta, schoonmaakster Suze en gezelschapsdame Claire, allemaal willen ze wat van Louis en trachten invloed uit te oefenen op hoe hij zijn leven moet leiden en met wie. Een mooie tragi komedie met een lach en een traan en een schim van Emma.

Haye van der Heyden

Regie
Jacqueline Schouten

Spelers
Louis – Paul Kemper
Emma – Elisabeth Rommens
Alice – Marlo van der Veen
Charlotta – Jacqueline Kalk
Suze – Anne Mieke Peet
Claire – Trudy Baan

Toneelvereniging Justus

Uitvoering
Vrijdag 03 november 2017. Aanvang 20.00 uur. Activiteitencentrum Kijkoor | Sherpa, Eikenlaan 4, 3755 CP Eemnes.
Zaterdag 04 november 2017. Aanvang 20.00 uur. Activiteitencentrum Kijkoor | Sherpa, Eikenlaan 4, 3755 CP Eemnes.