Heb het lef eens

Op donderdag 1 maart 2018 start Toneelvereniging Justus met een basiscursus toneelspelen. De cursus wordt gegeven onder de bezielende leiding van acteur, regisseur en schrijver Jacqueline Schouten in het clubgebouw aan de Jacob Peetstraat achter nummer 25.

In de cursus die in totaal uit 16 avonden bestaat maak je kennis met de basisprincipes van het acteren. De eerste 8 beslaan zowel theorie als praktijk. De resterende avonden gaan de cursisten aan het werk met het speciaal voor hun, door Jacqueline geschreven eindproductie voor familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

De cursus wordt gegeven in het clubgebouw aan de Jacob Peetstraat achter nummer 25 te Hilversum. Op donderdagavond 1 maart start de cursus om 20.00 uur. Het clubgebouw is om 19.45 uur open. De kosten bedragen € 140 p.p. voor 16 avonden inclusief eindproductie.

Ben je minimaal 16 jaar en heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Bel dan voor meer informatie met Jacqueline Schouten op 06 – 48 42 33 72 of meld je aan via onderstaand formulier.

Deel dit bericht
Scroll naar boven