Toneelvereniging Justus

Toneelvereniging Justus is een vereniging uit Hilversum met een lange geschiedenis. Sinds de oprichting in 1901 hebben wij al vele voorstellingen mogen geven en dat doen we nog steeds, met veel enthousiasme. Wekelijks komen we bij elkaar om te repeteren in onze clubgebouw en werken we naar een voorstelling toe. Per jaar geven wij twee voorstellingen die opgevoerd worden in Hilversum en daarbuiten.

Lid worden

Altijd al iets met toneel willen doen? Je creativiteit de vrije loop laten gaan, zowel vóór als achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op of kom eens gezellig een avondje langs! We repeteren één keer per week op de dinsdagavond van 20.00 uur tot circa 22.30 uur. Het clubgebouw is voorzien van een gezellige bar. Spelers die op dat moment niet zijn ingedeeld voor het komende stuk helpen bijvoorbeeld als rekwisiteur of technische ondersteuning.