De Oermoeder

Voor de najaarsuitvoering op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november 2016 combineert Toneelvereniging Justus drie eenakters tot een avondvullende voorstelling.

Wat gebeurd er als Loes een drukke huisvrouw en ietwat opgejaagde Oermoeder, bezoek krijgt van Roos, de aardige, bezorgde, maar wel nieuwsgierige buurvrouw met een “dringend verzoek”.
Gevolgd door Ted de verwende en vervelende echtgenoot van Roos, die komt vragen waarom het allemaal zo lang moet duren.

Zal Roos aan het verzoek gehoor geven? Of is dit het begin van de verwarring tussen drie mensen die elkaar niet helemaal begrijpen.

Bent u benieuwd hoe dit gaat aflopen?

Wij willen u graag verrassen en verwarren. Want bij Ayckborn is niets zoals het lijkt.

Alan Ayckborn

Regie
Elisabeth Rommens

Spelers
Loes – Nastasja Brinks
Roos – Jaqueline Kalk
Ted – Paul Kemper

Toneelvereniging Justus

Uitvoering
Vrijdag 11 november 2016. Activiteitencentrum Kijkoor | Sherpa, Eikenlaan 4, 3755 CP Eemnes..
Zaterdag 12 november 2016. Activiteitencentrum Kijkoor | Sherpa, Eikenlaan 4, 3755 CP Eemnes.